Cart

Book Detail

Titip Kangen : Kumpulan Geguritan
by Safandi Mardinata

Quick Overview

Katresnanku marang Sliramu Ora bakal aking kayadene ketiga kang garing Utawa angin segara kang anyir Amarga bening wis nyawiji dadi sawijining ning Amarga jiwa wis ngulandara mratandhani sawijining gung Dadi Yen tugelane pring diarani bumbung Paribasan tresna iki tansaya tumpuk baca selengkapnya..

Quantity
  • Rp. 30,000 Rp. 35,000

Katresnanku marang Sliramu

Ora bakal aking kayadene ketiga kang garing

Utawa angin segara kang anyir

Amarga bening wis nyawiji dadi sawijining ning

Amarga jiwa wis ngulandara mratandhani sawijining gung

Dadi

Yen tugelane pring diarani bumbung

Paribasan tresna iki tansaya tumpuk undhung

Detail Book

: MNC
: 9786026931955
: 100 Gram
: 13 x 19
: Soft Cover
: Black White
: Bookpaper
: 82 pages